LG Colour Transparent LED Film moet van elk glazen oppervlak een video- of fotodisplay maken

7 reacties

De nieuwe LG Colour Transparent LED Film moet van elk glazen oppervlak een video- of fotodisplay kunnen maken. De transparantie van de folie moet ervoor zorgen dat producten niet alleen alsnog zichtbaar zijn door het raam, maar ook dat er niet ingeleverd hoeft te worden op het gebied van omgevingslicht, zo claimt de maker.

Content wordt getoond met een kleurbereik van 1,7 miljoen kleuren, met een helderheid van 1.000 cd/m2. Dankzij 73% transparantie moet omgevingslicht of rechtstreeks licht er ongehinderd doorheen kunnen schijnen en is de andere kant van het raam zichtbaar. Wanneer het display uit is, is de aanwezigheid op het glas vrijwel onzichtbaar, aldus LG.

De LG LED Film is flexibel en moet daarmee op veel manieren kunnen worden ingezet, in een curve tot 1.100R in een bolle installatie. De maatvoering is flexibel, omdat de panelen verticaal of horizontaal kunnen worden toegevoegd en de folie parallel aan de rand kan worden gesneden. De schermen zijn voorzien van uv-bescherming om ervoor te zorgen dat de kleuren levendig blijven, ook wanneer schermen nabij een raam worden geïnstalleerd. De pitch van 24mm moet zeer geschikt zijn om logo’s en animaties op grote displays te kunnen tonen.    

Voor de installatie is volgens de fabrikant geen ingewikkelde constructie nodig. Dankzij de kleefkracht van de folie moet deze laagdrempelig zijn, terwijl de inhoud kan worden afgespeeld via de geïntegreerde WebOS mediaplayer of via een extern digital signage platform.

Bron: LG

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*