Microsofts Xbox One S zonder optische schijflade komt op 7 mei voor 230 euro

27 reacties

Vanochtend schreven wij al over onthulde details van de aankomende Playstation. Deze console krijgt onder andere raytracing, een Zen 2-processor en een Navi-gpu. Ook Microsoft zit niet stil; dat bedrijf komt nu met een vernieuwde versie van de Xbox One S. Het bijzondere aan deze console is dat hij geen optische schijflade heeft.

Verder heeft het apparaat een harde schijf van 1 TB. Voor de rest lijkt alle hardware exact hetzelfde te zijn gebleven, zoals Microsoft al impliceert in de commercial hieronder. Je games en back-ups kunnen worden opgeslagen in de cloud, zodat je al je games op elke Xbox One kunt spelen. Games kun je ook vooraf installeren. Zo kun je ze al spelen als ze gelanceerd worden, in plaats van dat je eerst samen met miljoenen andere gamers moet wachten op op het downloaden van je spel.

Hij zal vanaf 7 mei in de winkels liggen met een adviesprijs van 230 euro. Dat is 70 euro minder dan de adviesprijs van de normale Xbox One S, hoewel die versie (met 1 TB) nu volgens onze prijsvergelijker ook wordt verkocht voor minimaal € 240. Mogelijk zal de all-digital-variant ook nog wat zakken in prijs, want Microsoft geeft al via een persbericht aan dat het verwacht 'het prijsverschil in de toekomst te kunnen behouden'. Er worden ook standaard drie games meegeleverd, namelijk Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3.

De reclame voor de vernieuwde Xbox. Let op; 1 april is al geweest, dus Microsoft is bloedserieus en alles is waargebeurd.

Kaal of modern: smaken verschillen en daar valt niet over te twisten.

Bron: Microsoft


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Microsoft Xbox One S 1TB

Microsoft Xbox One S 1TB

  • Xbox One
  • 1000 GB

249,00 €

2 winkels
Microsoft Xbox One S 2TB

Microsoft Xbox One S 2TB

  • Xbox One
  • 2000 GB
Niet verkrijgbaar
Microsoft Xbox One S 500GB

Microsoft Xbox One S 500GB

  • Xbox One
  • 500 GB
Niet verkrijgbaar
Microsoft Xbox One S 500GB White

Microsoft Xbox One S 500GB White

  • Xbox One
  • 500 GB

304,99 €

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*