Adata brengt uitgebreid verlichte XPG Spectrix D60G geheugenmodules op de markt

8 reacties

Verlichting is op dit moment een aspect dat uitgebreid 'belicht' wordt door alle fabrikanten, zo ook Adata. Het bedrijf introduceert nieuwe ddr4-geheugenmodules die als XPG Spectrix D60G door het leven gaan. Het gaat hier om zeer opvallende modules, dankzij de uitgebreide verlichting die over de gehele behuizing is verwerkt

De modules van Adata komen beschikbaar in diverse frequenties vanaf 3200 tot en met 4133 MHz. Ook wordt er daarbij ondersteuning geboden voor xmp 2.0. Zoals eerder genoemd, is de uitgebreide rgb led-verlichting een belangrijk onderdeel van het product. Zelf geeft Adata aan dat de modules de meeste rgb verlichting per vierkante millimeter bezitten op de markt. Verder zijn er ook effecten met meerdere kleuren mogelijk. Hierbij zijn er softwarematige diverse opties, waarbij de intensiteit, het patroon en de snelheid kunnen worden veranderd.

Met de XPG Spectrix D60G heeft Adata een product op de markt met uitgebreide verlichting. Over de prijsstelling deed de fabrikant geen uitspraak.

Bron: Adata

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*