85-inch Microsoft Hub met verrijdbare standaard en ingebouwde UPS

0 reacties

Microsoft heeft een aantal nieuwe Surface Hubs geïntroduceerd. Het gaat om de Hub 2S en Hub 2X waarvan eerstgenoemde een maximale schermdiagonaal van 85 inch heeft. De Microsoft Hub moet de samenwerking op de werkvloer ondersteunen.

De Hub 2S komt in een 50- en een 85-inch model. De apparaten zijn niet goedkoop en hebben adviesprijzen van respectievelijk 9000 en 12000 USD. Intern vinden we een Intel Core i5-processor uit de achtste generatie terug. Microsoft heeft de handen ineengeslagen met Steelcase en APC. Eerstgenoemde heeft een muurbevestiging en een verrijdbare standaard ontwikkeld. APC heeft een speciaal accupakket ontworpen welke kan worden geïntegreerd in de standaard van de Hub.

Over de Hub 2X is momenteel minder informatie bekend. Het gaat in ieder geval om een Hub met een draaibaar beeldscherm en dit model moet volgend jaar op de markt komen. De nieuwe all-in-one pc’s draaien op Windows 10 Team; een variant van Windows 10 Enterprise. Dankzij het besturingssysteem is het mogelijk om vier monitoren aan elkaar te koppelen om zo één groot touchscreen te creëren.

De 50-inch Hub 2S komt rond juni 2019 op de markt. De grotere variant ziet pas in 2020 het levenslicht.

Bron: Slashgear

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*