Doe mee met het grote Hardware.Info Hardware Onderzoek 2019

65 reacties

Ga jij dit jaar investeren in smart-home producten? Hoe belangrijk is ray-tracing voor je volgende videokaart? Wordt je volgende processor een Intel of AMD exemplaar? En welk budget vind jij te rechtvaardigen voor je volgende smartphone? Het zijn een aantal vragen uit het grote Hardware.Info Hardware Onderzoek 2019. Vul het onderzoek nu in en maak kans op een gaming PC ter waarde van € 1.299 of een Logitech G933 Artemis Spectrum headset!


Net als vorig jaar doen we dit grote hardware onderzoek om een beter beeld te krijgen van de wensen van onze lezers. Met de resultaten kan de Hardware.Info redactie gedurende het jaar de beste keuzes maken bij het selecteren van de onderwerpen voor onze artikelen. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten welke producten je dit jaar van plan bent om aan te schaffen, zodat we daar met de planning van vergelijkingstests rekening mee kunnen houden.

Jullie antwoorden zullen onze redactie enorm helpen bij het stellen van de juiste prioriteiten. We zullen de resultaten halverwege juni ook met jullie delen en publiceren in een artikel op de website. Het onderzoek doen we in samenwerking met de negen websites binnen de European Hardware Association, waar Hardware.Info deel van uit maakt.

Klik hier om deel te nemen aan het grote
Hardware.Info Hardware Onderzoek 2019

Win een mooie prijs

Invullen doe je niet voor niets. Onder iedereen in Europa die het onderzoek invult verloten we een PC Specialist Vortex Spectrum gaming PC ter waarde van € 1.299! Deze PC bevat onder meer een Intel Core i5 9600K, een Nvidia GeForce GTX 1660 Ti en een Intel 760p 256GB SSD!

Specifiek onder de Nederlandse en Belgische deelnemers verloten we daarnaast nog een Logitech G933 Artemis Spectrum headset.

Logitech G933 Artemis Spectrum

Deelnemen

Help je mee om de kwaliteit van Hardware.Info te waarborgen en wil je kans maken op de gaming PC of headset? Via de link hieronder kun je de vragenlijst invullen. Aan het eind van de vragenlijst kun je je e-mailadres invullen, zodat we contact met je kunnen opnemen als je de winnaar bent. Wij raden aan om het onderzoek vanaf een desktop of laptop in te vullen.

Alvast bedankt voor je moeite!

Klik hier om deel te nemen aan het grote
Hardware.Info Hardware Onderzoek 2019

De kleine lettertjes

  • Deelnemen kan tot maandag 13 mei. De winnaars worden uiterlijk op 1 juni 2019 bekend gemaakt.
  • De pan-Europese prijsvraag met de PC Specialist gaming PC als prijs wordt georganiseerd door Parsec Media S.L. (de uitgever van EHA website Geeknetic.es).
  • Op de giveaway zijn de standaard Hardware.Info actievoorwaarden van toepassing.
  • Hardware.info gebruikt het e-mailadres voor deelname aan deze actie. Meer informatie vind je in ons privacy statement.
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*