Chuwi komt met 8-inch 2-in-1

10 reacties

De Chinese fabrikant Chuwi probeert al jaren de concurrentie het vuur aan de schenen te leggen met mobiele apparaten, die relatief goedkoop zijn, maar toch kwaliteit moeten bieden. Wat de fabrikant nog niet eerder in zijn assortiment had, was een convertible, laat staan eentje die makkelijk in een (niet al te kleine) broekzak past. Daar brengt de fabrikant nu echter verandering in met zijn Chuwi Minibook: een 2-in-1 laptop met een 8-inch groot beeldscherm.

Op het vlak van specificaties zien we dat het beeldscherm een resolutie heeft gekregen van 1920 bij 1200 pixels dat uiteraard aanraakgevoelig is, maar jammer genoeg weten we niet wat het type van het paneel is. In de schermranden is er een camera verwerkt met een resolutie van 2-megapixel. Verder vinden we onder de motorkap de Intel Celeron N4000 of N4100 gecombineerd met 4 GB of 8 GB aan werkgeheugen en 64 GB of 128 GB aan eMMC-opslag. Qua batterij zien we ten slotte een exemplaar met een capaciteit van 3500 mAh. 

Gezien de kleine voetafdruk van het apparaat biedt de Minibook een redelijke hoeveelheid aan aansluitingen. Zo zien we een usb type-c aansluiting, naast een usb 3.0-aansluiting, een usb 2.0-aansluiting, een mini hdmi-aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting. Wanneer en voor welke prijs de Minibook hier beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

 

Bron: Slashgear

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*