OnePlus 7 Pro krijgt prijs van high-end smartphone, OnePlus 7 duurder dan 6T

Door , bron: The Verge, Droid Life


In een interview met The Verge heeft OnePlus-ceo Pete Lau alvast een boekje open gedaan over de prijs van de twee nieuwe toestellen. Als opvolger van de OnePlus 6T komt de 7, die weer duurder zal zijn. Daarnaast komt de high-end OnePlus 7 Pro met een nieuw scherm en 5G. Deze zou echter de prijs krijgen van een populaire high-end smartphone.

OnePlus begon ooit met smartphones die high-end specificaties boden voor een flink lagere prijs dan de concurrentie. Langzaam maar zeker kruipt het merk op naar hogere segmenten, want tot nu toe is elk opvolgend toestel duurder geworden dan zijn voorganger. De OnePlus One begon vanaf $ 299 en inmiddels zitten we op een adviesprijs van $ 549 voor de OnePlus 6T. Het is nog niet bekend hoeveel, maar de ceo van OnePlus zegt dat hij duurder wordt.

Naast de reguliere OnePlus 7 komt er ook een Pro-versie met een nieuw scherm, dat vermoedelijk een verversingssnelheid van 90 Hz krijgt. Daarnaast zou deze met 5G overweg kunnen en op alle fronten een high-end smartphone worden. De prijs zal daar ook naar zijn, want volgens Pete Lau krijgt hij een prijs vergelijkbaar met een iPhone Xs, Galaxy S10 of Huawei P30 Pro. Die kosten respectievelijk vanaf 1159, 899 en 999 euro.

Lees ook:


Renders van de vermoedelijke OnePlus 7.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*