Marshall komt met twee nieuwe Bluetooth luidsprekers

8 reacties

Zound Industries brengt onder de merknaam Marshall twee nieuwe bluetooth luidsprekers op de markt. Als eerste komt het bedrijf met de Stockwell II (een geüpdatete versie van de originele Stockwell) en de grotere Tufton. Beide speakers worden aan de line-up toegevoegd samen met de vorig jaar gelanceerde Kilburn II.

De speakers hebben een retro uiterlijk, maar kunnen wel tegen een stootje dankzij een rugged design. De Tufton heeft daarbij een ipx2-rating, waardoor het iets minder goed tegen de meeste weersomstandigheden kan, in tegenstelling tot de Stockwell II met een ipx4-rating, waardoor die over het algemeen wat duurzamer zal zijn. Google Assistant of Amazon Alexa worden niet ondersteund. Gebruikers kunnen verbinding maken via bluetooth 5.0 of een 3,5mm audiojack

Zound Industries heeft sinds oktober 2018 de licentie verworven van Marshall Amplification om de merknaam Marshall te mogen gebruiken om eigen ontworpen en geproduceerde hoofdtelefoons en speakers op de markt te brengen. Voor de Marshall Stockwell II betaal je 249 euro, voor de Kilburn II 299 euro en voor de grotere Tufton leg je 399 euro neer.

 

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*