Logitech komt met high-end draadloze G502 Lightspeed van € 149

Door , bron: Logitech


Laatst hebben wij een round-up gepubliceerd van wel 68 muizen uit verschillende prijsklassen. Toen ging de Logitech G502 Hero naar huis met een Excellent-award. Nu heeft de muizenmaker een nieuwe muis voor de deur staan, genaamd de G502 Lightspeed. Dit is de draadloze variant van de G502 Hero, en moet gebruik maken van alle high-end eigenschappen die Logitech te bieden heeft.

De nieuwe versie maakt gebruik van exact dezelfde sensor als de Hero, namelijk de Hero 16K-sensor. Deze sensor heeft een nauwkeurigheid van tot 16.000 dpi en kan snelheden van "meer dan 400 inches per seconde" waarnemen.

De draadloze verbinding komt tot stand dankzij een wifi- of Bluetooth-verbinding, maar het is niet bekend wat de latency van dit model is. Gezien de prijs en positionering mag je op zijn minst dezelfde latencies als de G Pro Wireless verwachten. Dit model heeft van ons een Ultimate-award ontvangen, voor een deel omdat hij niet te onderscheiden was van een high-end bedrade muis.

Logitech's G Hub-software herkent de muis automatisch. Met deze software kun je ook de elf knoppen programmeren en de rgb-verlichting aanpassen. Het is ook niet bekend hoe lang de accu mee gaat, maar het is wel duidelijk dat je hem kunt opladen aan de hand van een usb-kabel. Met deze kabel kun je de muis ook bedraad inzetten.

Het knaagdier krijgt een flink prijskaartje van € 149. Daarvoor krijg je als het goed is wel een top-notch muis met alle toeters en bellen. Hij is volgens de producent vanaf eind mei beschikbaar bij meerdere winkels, hij staat zelfs al in onze prijsvergelijker.

   


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Logitech G502 Lightspeed

Draadloos, Bluetooth, Laser, 16000 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

149,00 €

gem. 149,00 €
3 shops, 3x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*