Logitech komt met high-end draadloze G502 Lightspeed van € 149

20 reacties

Laatst hebben wij een round-up gepubliceerd van wel 68 muizen uit verschillende prijsklassen. Toen ging de Logitech G502 Hero naar huis met een Excellent-award. Nu heeft de muizenmaker een nieuwe muis voor de deur staan, genaamd de G502 Lightspeed. Dit is de draadloze variant van de G502 Hero, en moet gebruik maken van alle high-end eigenschappen die Logitech te bieden heeft.

De nieuwe versie maakt gebruik van exact dezelfde sensor als de Hero, namelijk de Hero 16K-sensor. Deze sensor heeft een nauwkeurigheid van tot 16.000 dpi en kan snelheden van "meer dan 400 inches per seconde" waarnemen.

De draadloze verbinding komt tot stand dankzij een wifi- of Bluetooth-verbinding, maar het is niet bekend wat de latency van dit model is. Gezien de prijs en positionering mag je op zijn minst dezelfde latencies als de G Pro Wireless verwachten. Dit model heeft van ons een Ultimate-award ontvangen, voor een deel omdat hij niet te onderscheiden was van een high-end bedrade muis.

Logitech's G Hub-software herkent de muis automatisch. Met deze software kun je ook de elf knoppen programmeren en de rgb-verlichting aanpassen. Het is ook niet bekend hoe lang de accu mee gaat, maar het is wel duidelijk dat je hem kunt opladen aan de hand van een usb-kabel. Met deze kabel kun je de muis ook bedraad inzetten.

Het knaagdier krijgt een flink prijskaartje van € 149. Daarvoor krijg je als het goed is wel een top-notch muis met alle toeters en bellen. Hij is volgens de producent vanaf eind mei beschikbaar bij meerdere winkels, hij staat zelfs al in onze prijsvergelijker.

   

Bron: Logitech


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Logitech G502 Lightspeed

Logitech G502 Lightspeed

  • Draadloos
  • Laser
  • 16000 dpi

115,00 €

8 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*