Wacom introduceert compacte Intuos Pro Small

5 reacties

Wacom voegt een nieuwe telg toe aan zijn lijn van creatieve tablets. Het gaat hier om de Intuos Pro Small, en is de kleinste variant binnen de lijn.

De Intuos Pro Small is naast de Medium en Large vanzelfsprekend de kleinste en wordt geleverd met een stylus. Dankzij het kleine formaat moet de Pro Small ideaal zijn voor de mobiele professionals. De tablet herkent touchinput en kan zo gecombineerd worden gebruikt met de aanwezige stylus. Deze stylus zelf maakt gebruik van Pro Pen 2 technologie van het bedrijf, wat in de praktijk betekent dat meer dan 8192 drukniveaus worden herkent en er hellingdetectie aanwezig is. Dit moet een natuurgetrouw gevoel geven. 

De behuizing is vervaardigd uit aluminium met een geanodiseerde afwerking. Er zijn verder zes sneltoetsen aanwezig. Er wordt ook een penstandaard geleverd met 10 reservepunten. Voor 3d en cad-toepassingen zijn er nog losse pennen beschikbaar die bijvoorbeeld kantelen van objecten makkelijker maken. Voor kunstenaars is er weer een slankere pen.

De Wacom Intuos Pro Small krijgt een adviesprijs mee van 229,90 euro. De Medium en Large kosten respektievelijk 379,90 en 529,90 euro.

Bron: Wacom

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*