GeForce 430.64-driver belooft betere spelervaring voor Rage 2, Total War: Three Kingdoms en World War Z

14 reacties

Zoals gebruikelijk brengt Nvidia voor de lancering van grote games een zogenaamde Game Ready Driver uit, waarmee ondersteuning wordt toegevoegd of uitgebreid. Ditmaal gaat het om versie 430.64, die WHQL-gecertificeerd is en gericht is op RAGE 2 (lancering 14 mei) en Total War: Three Kingdoms (23 mei).

Ook World War Z komt echter aan bod. Dat spel is al sinds 16 april te spelen, maar moet met deze nieuwe driver in 1080p-resolutie tot 18% beter presteren. Bij hogere resoluties is de winst percentueel wat kleiner, al mag dat natuurlijk geen verrassing zijn.

Verder zijn er nog wat kleine bugs opgelost, zoals het hogere cpu-gebruik van NVDisplay.Container.exe sinds de 430.39-driver. Ook is het incidentele flikkeren bij het lancering van 3DMark Time Spy opgelost en zou BeamNG niet meer moeten crashen bij het opstarten. Tot slot zijn zowel freezes met SLI in Shadow of the Tomb Raider als crashes in Hitman 2 (DX12) verholpen, evenals problemen met flikkers op de desktop bij het afspelen van video's op een tweede monitor.

De Nvidia GeForce Driver 430.64 is via de website van Nvidia te downloaden.

Bron: Nvidia

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*