ROG Strix LC-waterkoeler met RGB in 120 of 240 mm bij Asus

Door , bron: TechPowerup


Asus heeft een nieuwe all-in-one waterkoeler aangekondigd. Het gaat om de Strix LC, die in de Republic of Gamers-lijn van het bedrijf wordt geplaatst. De nieuweling moet onder de bestaande Ryou en Ryujin-modellen van het bedrijf terecht komen qua positionering.

Zodoende zul je geen kleine schermpjes gaan aantreffen op de Strix LC; gebruikers zullen genoegen moeten nemen met addressable rgb-verlichting. Het ronde blok waarin de pomp zit verwerkt is voorzien van een RoG-logo en enkele uitsparingen waar de eerder genoemde ledjes doorheen schijnen. De aio komt in 120mm- en 240mm-varianten op de markt.

Afhankelijk van welk model je hebt, krijg je één of twee RoG Radiator-ventilatoren meegeleverd. Deze zijn via 4-pins pwm te regelen van 800 tot 2.500 rotaties per minuut, waarbij ze tot 137,5 kubieke meter lucht per uur verplaatsen (80,95 cfm). De geluidsproductie loopt daarbij op tot 37,6 dB (A). 

De RoG Strix LC van Asus is compatibel met socket AM4 van AMD, plus de verscheidende lga 115x-varianten en lga 2066 van Intel. Een adviesprijs en lanceerdatum werd nog niet bekend gemaakt, maar naar verwachting wordt de Strix LC goedkoper dan de bestaande waterkoelers van het bedrijf. 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*