Loewe voegt nieuwe Bild 1 en 2 televisies toe aan line-up

9 reacties

Loewe lanceert vier nieuwe televisies in zijn Bild 1 en Bild 2 productlijnen, die bestaat uit lcd-tv's van elk 43 en 49 inch. De Bild 1 is in de kleur zwart uitgevoerd met het typische Loewe-oog in het midden. De tafelstandaard is van zwart gelakt roestvrij staal. Zowel de Bild 1 als de Bild 2 hebben een randloos ontwerp. De Bild 2 heeft naar voren gerichte luidsprekers, bekleed met matzwarte bekleding, terwijl de Bild 1 het moet doen met geïntegreerde luidsprekers aan de achterzijde. Beide modellen maken aan de achterzijde nog eens gebruik van geïntegreerde woofers. Het geluid moet een boost krijgen dankzij Mimi Defined, een 'intelligente' audiofunctie waarbij het geluid meer gepersonaliseerd ingesteld kan worden.

Beide modellen maken gebruik van een uhd-scherm met led-achtergrondverlichting en hdr. Zoals bij meerdere modellen Loewe televisies kan het systeem uitgebreid worden met onder andere de Loewe DR+ disk met een opslagcapaciteit van 1 TB, waarmee het bekeken programma opgenomen en gepauzeerd kan worden. Met gebruik van de Loewe app kan er onderweg opnames geprogrammeerd worden en met de multiroomfunctie kan er thuis dezelfde inhoud tegelijkertijd op twee Loewe televisies worden afgespeeld, zowel live- als opgenomen programma's.

De Bild 1 en 2 zijn zoals gezegd beschikbaar in de formaten 43 en 49 inch. Voor de Bild 1 wordt respectievelijk 1.199 euro en 1.399 euro neergeteld. Voor de Bild 2 respectievelijk 1.299 euro en 1.599 euro. De Loewe DR+ disk kost 199 euro.

 

 

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*