'iPhone 5s, 6 en 6 Plus zouden geen iOS 13 krijgen'

Door , bron: iPhoneSoft, The Verifier


Volgens een tweede gerucht zou Apple iOS 13 niet gaan uitbrengen voor de iPhone 5s, de 6, de 6 Plus en enkele iPads. Ook de iPhone SE zou de update niet krijgen, al klinkt dat twijfelachtig. Een eerder gerucht wist te melden dat ook de iPhone 6s geen update meer zou ontvangen. Op 3 juni presenteert Apple vermoedelijk de nieuwe versie van zijn mobiele besturingssysteem.

De bron is het Franse iPhoneSoft, maar waar de informatie vandaan komt is niet bekend. De iPhone 5s stamt uit 2013 en kreeg als eerste iPhone een 64 bit-soc. Zowel de iPhone 6 als de 6 Plus komen uit 2014 en zijn net als de 5s uitgerust met 1 GB werkgeheugen. Ook de eerste iPad Air en de iPad Mini 2 uit 2013 zouden de update niet krijgen.

Intern is de iPhone SE eigenlijk een verkleinde iPhone 6s, dus zou het vreemd zijn als de 6s wel de update krijgt en de SE niet. Beide hebben een Apple A9-soc met 2 GB ram. Daarbij moet ook vermeld worden dat de iPhone SE recent nog als nieuw verkocht wordt door Apple. Dit is een verdere aanwijzing dat het twijfelachtig is dat de iPhone SE geen iOS 13 zou krijgen, want dan zou hij minder dan twee jaar updates gekregen hebben.

Lees ook:

Apple iPhone SE 64GB Grey
De iPhone SE, met hetzelfde uiterlijk als de 5s.


In dit nieuwsbericht besproken 108 producten

  Meer producten (108)  

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*