Computex: Asus bedient het middensegment met X571

0 reacties

Het is voor Asus een erg drukke editie van CES geweest op het vlak van laptops. De fabrikant kwam namelijk op de proppen met nieuwe reguliere Zenbooks, een Zenbook voor zijn 30e verjaardag en een Zenbook Pro Duo met een gigantische ScreenPad. Mocht dat allemaal wat te flitsend (en te prijzig) zijn voor jouw voorkeuren dan probeert Asus je alsnog te overtuigen met een andere laptop, namelijk de Asus X571, een goedkoper model dat gericht is op het middensegment.

De X571 beschikt over een 15,6-inch groot full hd-scherm met een verversingsgraad van 120 Hz en schermranden van 7,4 mm dik. Onder de motorkap vind je ofwel een Intel Core i7-9750H of Intel Core i5-9300H, in combinatie met maximaal 16 GB aan werkgeheugen en Nvidia's GeForce GTX 1650. Op het vlak van opslag zijn er verschillende mogelijkheden zoals pcie-ssd's met meerdere capaciteiten en traditionele harde schijven, gecombineerd met een ssd en/of Optane.

De X571 zou in de volgende maanden op de markt moeten komen, maar de exacte releasedatum en de prijzen voor de verschillende configuraties blijven nog uit.

Bron: Notebookcheck

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*