Computex: Lian-Li toont door Der8auer ontworpen converteerbare 2-in-1-behuizing, ook nieuwe bureaubehuizingen

5 reacties

Lian Li is zo'n fabrikant die onorthodoxe producten durft te maken. Ook deze Computex bewijst het bedrijf dat weer; het doet onder andere een speciale behuizing uit de doeken. Of eigenlijk zijn het twee behuizingen, twee stuks in één om precies te zijn.

De Odyssey X heeft namelijk twee modi: een modus genaamd 'preformance mode', waarin hij langer is dan dat hij hoog is, en 'dynamic mode' waarin hij hoger is dan dat hij lang is. In 'performance mode' moet er meer ruimte zijn voor dikkere radiatoren dankzij de wat conventionelere layout. Die kunnen aan de voorkant en aan de zijkant worden bevestigd. Wisselen tussen de twee opties doe je door het moederbord-tray te verwijderen en de behuizing 90 graden te kantelen.

Hij bezit vier zijpanelen van getemperd glas, elk zijpaneel bestaat uit twee stukken. Hij is ontworpen in samenwerking met de Duitse overklokker Der8auer, die aan GamersNexus uitgebreid de behuizing heeft geëtaleerd. Het is nog niet bekend wat hij moet gaan kosten en wanneer hij beschikbaar is.

 

Links de dynamische modus, rechts de 'performance mode'.

  

 

Er komen ook twee nieuwe 'bureaubehuizingen', genaamd de DK-04 F en de DK-05 F. Beide 'desk pc's' zijn gemotoriseerd, waardoor ze in hoogte verstelbaar zijn. Erg bijzonder is dat je door het getemperde glas op de bureau's elektriciteit kan laten lopen, waardoor het melkglas transparant wordt. Daardoor kun je er niet goed meer doorheen kijken, terwijl het licht dat eventuele rgb-componenten uitstralen wordt verdoezeld.

De DK-04 F is het kleinste model. Beide zit-stabureau's hebben nieuwe knopjes voor controle over je led's en de snelheid van de ventilatoren. Goedkoop zullen ze niet zijn; de bestaande DK-04 en DK-05 hebben adviesprijzen van respectievelijk 1.500 USD en 2.100 USD.

  

Bron: TechPowerUp

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*