Be quiet! toont compacte Pure Base 500 behuizing en computervoedingen

22 reacties

be quiet! onthult nieuwe computerbehuizingen en voedingen, waaronder de Pure Base 500, de eerste stap van be quiet! in het segment voor compacte atx-behuizingen. Ondanks de bescheiden afmetingen is de kast geschikt voor atx-moederborden, radiatoren tot 360mm, cpu-koelers tot 183mm hoogte en tot 5 ssd's of 2 hdd's. be quiet! heeft de kast uitgerust met twee 140mm Pure Wings 2-fans en het voorpaneel en de zijpanelen zijn voorzien van geluidsdempend materiaal. Opvallend is de verwisselbare top cover, die ofwel geluiden uit het binnenwerk dempt, of geavanceerdere koeling mogelijk maakt. Om het bouwen van een systeem makkelijker te maken kunnen kabels worden weggewerkt onder de geïntegreerde psu-shroud of achter de ssd-platen. De computervoeding kan eenvoudig vanaf de achterzijde worden geïnstalleerd dankzij een meegeleverde psu-bracket. De Pure Base 500 is beschikbaar met een zijpaneel van gehard glas of een geluidsisolerend zijpaneel in de kleuren zwart, grijs en wit en is hiermee de eerste kast van be quiet! die in meerdere kleuren verkrijgbaar is (limited edition-kasten uitgezonderd). De geplande lancering is in september 2019. Voor de zwarte versie met window betaal je 79,90 euro, terwijl de variant in het zwart met wit zes euro duurder is.

Be quiet! komt met de Straight Power 11 Platinum, met een hogere efficientie (tot 94 procent) en 80 Plus Platinum-certificering. De Straight Power 11 Platinum-serie loopt van 550 tot 1200 watt en wordt naast de huidige Straight Power 11-serie met 80 Plus Gold-certificering in de markt gezet. De koeling wordt verzorgd door een 135mm Silent Wings 3 fan met een trechtervormige inlaat. De volledig modulaire voeding maakt gebruik van 'Japanse caps' en komt met vijf jaar garantie. De verwachte introductiedatum is november 2019, en de adviesprijs ligt ongeveer 15 euro hoger dan de Straight Power 11 Gold-reeks.

De System Power 9 is een betaalbare computervoeding voor consumenten in Europa en Australië. be quiet! introduceert nu een uitvoering van deze dual-rail instapvoeding met semi-modulaire kabels, wat het inbouwen vergemakkelijkt. De vaste 20+4- en P4+4-kabels zijn voorzien van een zwarte sleeve en de zwarte platte kabels voor drives en pci-express zijn verwisselbaar en praktisch in het gebruik. De System Power 9 CM is gecertificeerd voor 80 Plus Bronze en voorzien van alle gangbare beveiligingscircuits. De reeks loopt van 400 tot 700 watt en komt in juli 2019 op de markt voor adviesprijzen die beginnen bij 54,90 euro (400W) tot 84,90 euro (700W).

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*