Ultimate Ears presenteert Wonderboom 2 Bluetooth speaker

4 reacties

Ultimate Ears introduceert met de Wonderboom 2 de volgende generatie van zijn draagbare en waterdichte bluetooth speaker. Deze nieuwe luidspreker moet voorzien in een nog krachtiger 360-graden-geluid en nog betere bas dan voorheen, aldus de maker. De Wonderboom 2 heeft een nieuwe outdoor boost-modus, een verlengde batterijlevensduur van 13 uur, IP67-classificatie, double up stereokoppeling en is vervat in een tweekleurige stof.

De outdoor boost-functie is afgestemd op luisteren buitenshuis en is in te schakelen via een druk op de knop aan de onderkant van de speaker. De ingebouwde equalizer moet zorgen voor een krachtiger en helderder geluid.

Vergeleken met zijn voorganger moet de Wonderboom 2 garant staan voor nog meer bas en 30 procent meer levensduur van de batterij (tot wel 13 uur claimt Ultimate Ears). Hij is waterdicht, stofdicht en in staat om te drijven, waardoor de IP-classificatie is verhoogd naar IP67. Met de nieuw ontworpen knoppen-interface aan de bovenkant moet je eenvoudig nummers direct op de luidspreker kunnen afspelen, pauzeren en overslaan. Je kunt bovendien twee Wonderboom 2-luidsprekers koppelen met behulp van de double up-functie.

Wonderboom 2 is verkrijgbaar in vier kleuren: Deep Space Black (zwart), Crushed Ice (grijs), Radical Red (rood) en Bermuda Blue, terwijl binnenkort ook de kleur Just Peach (roze) verschijnt. De adviesprijs bedraagt € 99,-.

Bron: Ultimate Ears

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*