Marantz komt met nieuw Melody M-CR412 hifi-systeem

13 reacties

Marantz meldt met zijn nieuwe Melody M-CR412 een klassiek hifi-systeem in een modern jasje -inclusief cd-speler, fm/dab+ radio en ingebouwde bluetooth- te hullen.

De nieuwe Melody is gebaseerd op het Melody X netwerkmuzieksysteem (M-CR612) en voorziet in een maximaal uitgangsvermogen van 2 x 60 watt en is uitgerust met vier digitale versterkerkanalen met, zo claimt Marantz, hoge efficiëntie en lage vervorming. Je kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling per paar, terwijl de bi-amp-modus voor een goede geluidskwaliteit met één paar luidsprekers moet zorgen. De Melody is bovendien volledig compatibel met vrijwel alle veeleisende luidsprekers, inclusief 4-ohm-modellen. De usb-a-ingang kan muziek in hoge resolutie afspelen, zoals flac-, alac en dsd-bestanden.

Het nieuwe systeem ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de tv en kan worden gekoppeld aan diens afstandsbediening.  Zo kun je vervolgens het volume aanpassen, het geluid dempen en verschillende bronnen selecteren. Smartphonegebruikers kunnen hun muziek via bluetooth streamen naar de Melody.  

De Melody M-CR412 is vanaf 15 juni verkrijgbaar in zwart of zilvergoud en heeft een adviesprijs van € 499,-.

 

Bron: Marantz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*