[Pro] Samsung komt met nieuwe UHD-displays voor professionals

4 reacties

Samsung introduceert met de QMR en QBR displaylijn twee nieuwe uhd modelreeksen voor professionele omgevingen. De schermen zijn uitgerust met een 10-bits processor om een miljard verschillende kleurtonen weer te kunnen geven, terwijl de hdr+ technologie garant moet staan voor gedetailleerde visualisatie. Waar de QBR content weergeeft met een helderheid van 350 nits, gaan de QMR-apparaten voor 500 nits.

Op software-niveau gebruiken de displays de TIZEN SoC met een geheugencapaciteit van acht gigabyte. Professionele gebruikers moeten tot drie video's tegelijkertijd in zowel staand als liggend formaat kunnen afspelen, waarbij het beheer van deze inhoud is gecentraliseerd via de ingebouwde bluetooth en wifi mogelijkheden, als ook firmware updates en monitoring van meerdere beeldschermen.

Samsung Knox moet bescherming bieden tegen ongeautoriseerde toegang op drie niveaus: direct verankerd in de kernel, op platform- en applicatieniveau. Dit betekent dat de displays ook geschikt moeten zijn voor drukbezochte locaties en streng beveiligde zones zoals beurzen.

De displays kunnen worden geleverd met schermgroottes van 43 tot 75 inch en kunnen worden gebruikt in portret- en landschapsmodus.

Bronnen: Area DVD, Samsung, Samsung

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*