InWin heeft nieuwe RGB-ventilatoren en voedingen met Platinum-efficiëntie

2 reacties

InWin heeft op Computex een aantal nieuwe nieuwe behuizingen aangekondigd, waaronder een vernieuwde 905, een behuizing genaamd Alice en een nieuwe, zeer kunstzinnige Signature-behuizing genaamd Yong. Nu is Computex helaas voorbij, maar het nieuws is nog niet op; de fabrikant komt ook met nieuwe ventilatoren en een aantal nieuwe voedingen.

Wat de fans betreft, gaat het om twee modellen: de Sirius Loop (ASL120) en de Sirius Classic (ASC120). Beide varianten hebben een sleeve bearing en beschikken over een ring met rgb. Ze moeten ook allebei minimaal 30.000 uur meegaan, en krijgen een garantie mee van twee jaar. Het verschil zit hem in het feit dat de Sirius Loop over pwm beschikt, waardoor de snelheid van de fan is aan te passen tussen de 500 en 1.800 rpm. De Sirius Classic kan dat niet, deze blijft op 1.600 rpm draaien.

Ze maken praktisch evenveel geluid, de Sirius Loop produceert maximaal 27 dB(A), en de Classis maximaal 27,1 dB(A). De Classic heeft een luchtverplaatsing van 48 CFM, terwijl hij een statische druk van 1,44mm/H2O heeft. De Loop heeft iets meer airflow van 50 CFM en een statische druk van 1,67mm/H2O. Het is nog niet bekend wanneer de kleurige fans in de winkels zullen verschijnen en hoeveel ze gaan kosten.

 

De Sirius Loop-fans (ASL120) is het iets luxueuzere model vergeleken met de Sirius Classic-variant.

Er komen ook een aantal nieuwe voedingen. De P-serie bestaat uit drie modellen van 650, 750 en 850 watt met een 80 Plus Gold-efficiëntie. Bij een belasting van minder dan 20% van het totale vermogen staat de ventilator van 135 mm stil. Er komen ook twee voedingen met 80 Plus Platinum in de CB-serie, deze modellen hebben 1050 en 1250 watt tot hun beschikking. De fan is voorzien van een dubbele kogellager, en staat stil als er minder dan 25% van het totale vermogen van wordt gevraagd.

Al deze psu's hebben een 'shut down cooling mode', wat inhoudt dat de ventilator nog 60 seconden na het afsluiten van je pc blijft draaien, zodat alle achtergebleven warmte de voeding uitgeblazen kan worden. Beide productlijnen maken gebruik van betrouwbare Japanse condensatoren, en bieden bescherming tegen onder andere kortsluiting, overspanning en oververhitting. De goedkopere modellen in de P-serie krijgen 5 jaar garantie, en de CB-modellen 7 jaar. Het is nog niet bekend wat ze gaan kosten en wanneer ze op de markt komen.

InWin vermeldt niets over een P125 met 1250 watt, vermoedelijk komt deze dus later.

 

 

Boven: de P85 van 850 watt. Onderstaande afbeelding verbeeldt de CB 1250W.

 

Bron: InWin (Sirius Loop)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*