Razer Kraken X uitgebracht: lichte, betaalbare headset met 7.1 surround

3 reacties

Aan de hand van een persbericht zijn de nieuwe Kraken X-headsets voorgesteld. Voor Razers begrippen een goedkope headset met desondanks virtueel 7.1 surround, iets wat het bedrijf tegenwoordig overigens op al zijn hoofdtelefoons aanbiedt. De nadruk bij de Kraken X ligt op een laag gewicht van 250 gram, gecombineerd met naar verluidt comfortabele ovale oorschelpen van kunstleer (interne diameters 65 x 44 mm).

Het geluid wordt geproduceerd door 40mm-drivers met een geclaimd frequentiebereik van 12 Hz tot 28 kHz, die trouwens aangestuurd worden via een oude vertrouwde 3,5 mm audio jack aan een kabel van 1,3 meter. De boom-microfoon pikt geluiden op tussen de 100 Hz en 10 kHz; muten kan via een schakelaar op de oorschelp. Daar vind je bovendien knoppen om het volume aan te passen.

De Razer Kraken X is per direct verkrijgbaar via de website van Razer voor een prijs van 59,99 euro, en moet ook spoedig wereldwijd in de winkels komen te liggen. Er komt ook een speciale console-versie, de Kraken X for Console, die te herkennen is aan de blauwe accenten.

Bron: Razer

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*