AMD: "we zullen het op E3 ook over raytracing gaan hebben"

112 reacties

AMD's Ruth Cotter, vice president van de afdeling gericht op marketing- en investeerdersrelaties, heeft op een conferentie van de investeerdersbank Bank of America verklaard dat AMD het op E3 volgende week ook zal hebben over raytracing.

De op investeerders gerichte nieuwssite Seeking Alpha heeft uitgebreid verslag gedaan van wat AMD allemaal heeft gezegd op het evenement. Tot nu toe heeft AMD vrij weinig losgelaten over raytracing, behalve dat het zeer belangrijke techniek is en dat er absoluut aan gewerkt wordt. Cotter verklaarde afgelopen donderdag dat naast pcie 4.0 en gddr6 ook details over de RDNA-architectuur onthuld zullen worden, die "in meerdere productgeneraties aanwezig zullen zijn". Meteen daarna begon ze over raytracing, maar meer dan dat er op E3 over gepraat zal worden wilde ze niet zeggen:

Ik wil Lisa's verrassingseffect van de keynote op maandag niet stelen, maar we hebben al gezegd dat we meer over de Navi-productlijn zullen vertellen op E3. We zullen ook wat meer loslaten over de RDNA-architectuur, en we kunnen niet wachten tot we kunnen vertellen wat we denken van pcie 4.0, gddr6 en andere kenmerken van de architectuur die in meerdere generaties van pas zullen komen. En als de tijd rijp is, zullen we het ook hebben over wat AMD's strategie omtrent raytracing is. We kijken dus uit naar E3 en we hopen dat iedereen naar de keynote zal kijken.

In een eerder interview wilde AMD's ceo Lisa Su ook al weinig kwijt over raytracing. Ze zei wel dat ze er zeker aan werken, en dat AMD meer details van toekomstige producten op E3 zal vrijgeven. De keynote heet Next Horizon Gaming, je kunt hem kijken via een livestream op AMD's Youtube-kanaal en Facebookpagina. Hij start in de nacht van 10 op 11 juni, precies om 12 uur.

Bronnen: ComputerBase, Seeking Alpha

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*