Mogelijke Galaxy Tab S5 van Samsung duikt op in Geekbench

34 reacties

In de zomer van 2018 kondigde Samsung zijn Galaxy Tab S4 aan, een vrij high-end Android-tablet. Op het moment is dat nog altijd het topmodel van de Koreaanse gigant op tabletgebied, maar het lijkt erop dat er aan een opvolger gewerkt wordt. In Geekbench is namelijk een resultaat van een vermoedelijke Galaxy Tab S5 verschenen.

Het apparaat, wat de productcode SM-T865 draagt, heeft een Snapdragon 855 van Qualcomm aan boord en zette scores van 3.506 en 9.788 punten neer (single core / multicore). De 4g-variant van de Tab S4 heeft modelnummer SM-T835, dus de kans dat het hier om een opvolger gaat is aanzienlijk.

Naast de Snapdragon 855 is dit mysterieuze Android-device uitgerust met 6 GB aan werkgeheugen, twee gigabyte meer dan de Tab S4. Het draait op Android Pie. Opmerkelijk genoeg is het benchmarkresultaat inmiddels van de website van Geekbench verwijderd.

Of Samsung inderdaad een nieuwe Galaxy Tab S aan het klaarstomen is, zal de tijd moeten leren. De Tab S4 werd in augustus van vorig jaar aangekondigd, dus misschien zien we ook dit jaar in de zomer wat van Samsung op het gebied van tablets.

Bronnen: Notebookcheck, MySmartPrice

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*