Asus kondigt in juli de RoG Phone 2 aan in China

7 reacties

Asus heeft bekendgemaakt dat het in juli de RoG Phone 2 aankondigt in China, zo maakte het bedrijf bekend op Weibo. Er wordt samengewerkt met game-ontwikkelaar Tencent Games om diens mobiele games te optimaliseren. Veel meer details maakt het niet bekend en dus weten we ook niet wat de hardware is.

De eerste RoG Phone biedt een 6 inch amoledscherm met 90 Hz verversingssnelheid, een Qualcomm Snapdragon 845 met flinke koeling, 8 GB werkgeheugen en een accu van 4000 mAh. In september 2018 werd deze in China gepresenteerd, waarna hij vanaf november vorig jaar te koop was. Hij werd algemeen goed ontvangen en kreeg in onze review zelfs een Ultimate Award mee naar huis.

Hoewel er nog weinig geruchten voorbijgekomen zijn over de RoG Phone 2, wordt verwacht dat de tweede versie een Snapdragon 855 meekrijgt met verbeterde koeling, mogelijk een sneller scherm en meer werkgeheugen. Het is niet bekend of hij in Nederland verkocht zal worden, gezien Asus hier vooralsnog geen smartphones mag verkopen na een rechterlijke uitspraak.

Asus RoG Phone

Bron: Asus (Weibo)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*