Razer gaat drankje voor gamers maken

26 reacties

Razer is bekend van zijn randapparatuur en laptops, maar heeft vandaag aangekondigd dat het een drankje gaat maken voor gamers. Het is genaamd Respawn en wordt door de fabrikant geclassificeerd als 'mental performance' drankje - en mag derhalve zeker niet als 'energiedrank' bestempeld worden, aldus Razer. Het bevat "ingrediënten die zouden helpen bij de concentratie, reactietijd en geestelijk uithoudingsvermogen".

Sommigen zullen zich Project Venom V2 nog kunnen herinneren, een aprilgrap waarbij Razer het plan had een energiedrank op de markt te brengen. Met Respawn lijkt de fabrikant toch heil te zien in een soortgelijk product. Feitelijk gaat het om een zakje poeder dat aangemaakt moet worden met water. Je kunt ze voor 25 dollar kopen per 20 sticks in vier verschillende smaken: Green Apple, Tropical Pineapple, Pomegranate Watermelon en Blue Raspberry. Voor 30 dollar kun je ook de bijbehorende shaker kopen - al is het jammer dat die niet is voorzien van rgb met ondersteuning voor Chroma.

Volgens de fabrikant bevat een drankje 20 calorieën en 95 mg cafeïne. Respawn zou volgens het bedrijf anders zijn dan energiedranken omdat het suikervrij is en lang niet zoveel cafeïne bevat - al maakt het wel gebruik van maltodextrine als zoetstof, dat bekend staat om zijn snelle opname van koolhydraten in het bloed, maar ook als stof die de bloedsuikerspiegel nog sterker verhoogt dan normale suiker.

Bron: Razer

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*