Astro Gaming komt met vierde generatie A50 Wireless gamingheadset met basisstation

7 reacties

Astro Gaming heeft een nieuwe versie van zijn A50 draadloze gamingheadset aangekondigd. Deze vierde generatie is volgens het bedrijf op veel vlakken verbeterd. Er zitten nieuwe drivers in voor beter geluid, het basisstation heeft een lagere latency gekregen en opnames met de microfoon moeten helderder klinken. Halverwege juli is hij te pre-orderen voor 319 euro.

De Astro A50 is een draadloze hoofdtelefoon met accu, die met een 5GHz-verbinding in contact staat met het basisstation. Laatstgenoemde dient voor opladen en om te verbinden met meerdere apparaten. Astro levert de ACC-software mee om voor elke geluidsbron het volume apart aan te passen. Nieuw hierbij is dat er geluidsprofielen gekozen kunnen worden en dat er ondersteuning is voor 3d-audio en bijvoorbeeld Dolby Atmos op de Xbox. Verder kan er allerhande aan de audio geconfigureerd worden.

Wat hardware betreft is het basisstation voorzien van een verbeterde draadloze verbinding tussen hoofdtelefoon en basisstation, waardoor de latency kleiner geworden zou zijn. Daarnaast zitten er nieuwe drivers in de hoofdtelefoon voor beter geluid, al beschrijft men niet in welk opzicht het geluid verschilt. Optioneel is er weer een Mod Kit verkrijgbaar, waarmee de hoofdband en de oorkussens vervangen worden door leer.

Halverwege juli is de Astro A50 Wireless + Base Station te pre-orderen voor 319 euro. Midden augustus zou hij vervolgens leverbaar zijn.

Bron: Astro

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*