Corsair introduceert de bedrade Nightsword RGB- en M55 RGB Pro-gamingmuizen

9 reacties

Een tijd geleden deed Corsair twee nieuwe gamingmuizen en twee muismatten uit de doeken. Nu komen daar nog eens twee muizen achteraan, deze keer zonder draadloze aansluitmogelijkheden.

De Nightsword RGB is een muis gericht op moba- en fps-gamers en beschikt over de nieuwe optische Pixart PMW3391-sensor, die een bereik heeft van 100 dpi tot en met 18.000 dpi. Hij is erg precies in te stellen met stapjes van 1 dpi. Deze sensor kan maximaal 400 inch per seconde waarnemen. In totaal heeft het knaagdier 10 Omron-knoppen waarvan er 8 programmeerbaar zijn. De verlichting heeft vier afzonderlijke zones, en kan ingesteld worden via Corsairs iCUE-software. Verder onderscheidt dit model zich in een systeem met twee keer drie gewichtjes, waarmee het gewicht is aan te passen tussen de 119 en 141 gram. Corsairs software detecteert automatisch in real-time het zwaartepunt.

   

De andere muis heet de M55 RGB Pro, deze muis heeft een symmetrisch ontwerp, waardoor hij geschikt is voor zowel rechts- als linkshandige mensen. Ook deze muis heeft 8 programmeerbare Omron-knoppen, maar het geheugen kan maar één profiel aan. De rgb-verlichting is verdeeld over twee zones, en de Pixart PMW3327-sensor werkt op 12.400 dpi. Hij weegt 86 gram, dit gewicht is niet aanpasbaar.

 

Beide muizen zijn meteen te pre-orderen en ze krijgen twee jaar garantie. De Nightsword RGB krijgt een adviesprijs van 80 euro, de M55 RGB Pro moet 50 euro gaan kosten. Hij moet deze maand nog bij de winkels verschijnen.

Bron: Corsair


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Corsair M55 RGB Pro Black

Corsair M55 RGB Pro Black

  • 12400 dpi

34,95 €

8 winkels
Corsair Nightsword RGB Black

Corsair Nightsword RGB Black

  • 18000 dpi

63,95 €

6 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*