MSI's 'App Player' maakt het spelen van mobiele games op PC's met 240 FPS mogelijk

13 reacties

MSI heeft een app gemaakt waarmee je Android-applicaties kan draaien op pc's. De software genaamd 'App Player' is in het bijzonder bedoeld voor mobiele games, en dankzij de krachtige hardware in MSI's gaminglaptops moet het technisch gezien mogelijk zijn om dit soort spellen op 240 Hz te spelen.

De app is ontwikkeld in samenwerking met het Android-emulatieplatform Bluestacks. Het is onduidelijk welke voordelen het precies biedt ten opzichte van Bluestacks 4, en ook is nog onbekend of de software ook werkt met hardware dat niet binnen MSI's ecosysteem valt. Wel is bekend dat je in bepaalde populaire games in combinatie met MSI's laptops de toetsenbordverlichting per toets kunt aanpassen, en er zijn meerdere apps tegelijk te gebruiken.

De fabrikant geeft aan dat de software op een MSI-gaminglaptop minstens zes keer zo snel zal zijn als een vlaggenschip telefoon. Mocht de software niet werken met non-MSI-producten (of als de software alléén werkt als je alleen maar MSI-onderdelen hebt), dan is er altijd nog Bluestacks 4. Dit programma moet zes keer zo snel zijn als een Galaxy S9+, waarschijnlijk is de software dus erg vergelijkbaar. In ieder geval is het erg mooi om te zien dat Android-apps nu ook te combineren zijn met de precisie van een pc, en je kunt dankzij dit soort software gamen zonder gestoord te worden door meldingen van je telefoon.

Bronnen: MSI, SlashGear

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*