Anker Innovations komt met nieuwe robotstofzuiger: RoboVac 35C

14 reacties

Het Chinese Anker Innovations introduceert de RoboVac 35C in de Benelux. Deze slimme robotstofzuiger heeft een dun design; hij is 7,25 cm hoog en kan daardoor onder de meeste meubels door bewegen. Daarnaast kan het apparaat met Amazon Alexa of Google Assistant volledig hands-off bestuurd worden. Ook heeft de stofzuiger touch control, een afstandsbediening en gebruikers kunnen zelf verschillende routes programmeren in de EufyHome-app. Voor gebiedsafbakening worden standaard magneetstrips meegeleverd.

De RoboVac 35C heeft een  '3-Point Cleaning System', dat bestaat uit een grote borstel aan de voorkant en twee kleinere borstels aan de zijkanten. De stofzuiger beschikt over een drievoudig filtersysteem en het HEPA-filter voorkomt dat stofdeeltjes in de robotstofzuiger weer terug de ruimte ingeblazen worden. De standaard meegeleverde magneetstrips zorgen voor gebiedsafbakening ('Virtual Boundaries') waardoor de stofzuiger alleen de gewenste ruimtes schoonmaakt. Speciale sensoren voorkomen dat het apparaat de trap afrijdt en de afstandssensoren zorgen ervoor dat de machine vertraagt wanneer hij in de buurt van objecten komt om botsingen te voorkomen. De RoboVac 35C keert automatisch terug naar het laadstation wanneer het stofzuigen voltooid is of wanneer de accu leeg begint te raken. De RoboVac 35C is voorzien van een accu waarmee hij volgens fabrieksopgave ruim anderhalf uur aaneengesloten kan stofzuigen. De BoostIQ-technologie zorgt automatisch voor versterkte zuigkracht wanneer nodig. De maximale zuigoppervlakte per acculading bedraagt 120 m².

De RoboVac 35C is per direct verkrijgbaar. De robotstofzuiger is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een verkoopadviesprijs van 249 euro. In de Verenigde Staten is de stofzuiger al eerder dit jaar uitgebracht.

Bron: Anker

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*