Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage beschikbaar

3 reacties

Cooler Master meldt de onmiddellijke beschikbaarheid van zijn tijdens CES reeds door ons gecoverde ML240 P Mirage all-in-one waterkoeler. Als onderdeel van de pro series moet de ML240P Mirage voorzien zijn van geoptimaliseerde koelprestaties en argb verlichting, aldus de fabrikant.

De koeler is ontworpen en gefabriceerd door het eigen in-huis team en laat zien wat er aan de binnenkant van de pomp gebeurt. Doordat het pompkapje doorzichtig is gemaakt kun je de waterkoeler live in actie zien en moeten de leds rondom de pomp en de draaiende elementen voor een heuse lichtshow zorgen, zo stelt Cooler Master. Alle leds kunnen worden bestuurd met de Lighting Control software, die nu beschikt over een Mirage mode die speciaal is ontwikkeld voor dit model.

De twee 120mm fans zijn intern verbonden met elkaar en behoren tot het nieuwe Square frame design van Cooler Master. Door een buitenring aan het frame toe te voegen die de ventilatoren met elkaar verbindt, moeten de fans garant staan voor minder geluidsproductie en verbeterde koelprestaties. Iedere ventilator bevat acht argb led lichtjes.

De nieuwe koeler bevat zowel Intel als AMD brackets, zodat de waterkoeler met de nieuwste generatie processoren van beide fabrikanten overweg moet kunnen. Als extraatje wordt een TR-4 bracket meegeleverd. Daarnaast is argb controller toegevoegd, die voor nieuwe lichteffecten moet zorgen en de verlichting eenvoudig aanpasbaar moet maken.

De ML240P Mirage heeft een adviesprijs van € 149,99.

Bron: Cooler Master


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage

Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage

  • All-in-one waterkoeling
  • Socket 115x
  • Socket 20xx
  • Socket AM4
  • Socket SP3/TR4
  • 1650 gram
  • 120 mm

124,90 €

6 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*