Sennheiser lanceert zijn eerste draadloze gaming headset

41 reacties

Sennheiser presenteert met de GSP 670 zijn eerste draadloze gaming headset. De draadloze technologie in deze hoofdtelefoon maakt volgens de fabrikant gebruik van een low-latency-verbinding, die in eigen huis is ontwikkeld, terwijl je in combinatie met de meegeleverde GSA 70 compact usb-dongle zelfs een near-zero-delaytransmissie moet kunnen ervaren. Daarnaast is het mogelijk om meerdere apparaten aan de headset te koppelen, zodat je tijdens het gamen via een druk op de knop ook telefoongesprekken kunt voeren.

De GSP 670 beschikt over een noise-cancelling microfoon, die actief achtergrondgeluid moet minimaliseren en kan worden gedempt door je arm op te tillen. De gaming headset biedt tevens de mogelijkheid om chat- en gameaudio onafhankelijk te regelen met behulp van de twee geïntegreerde volumewielen.

De hoofdtelefoon moet kunnen voorzien in 20 uur aan bluetoothconnectie  per oplaadbeurt en tot 16 uur aan low-latencyconnectie. Het batterijmanagement detecteert wanneer de headset wordt gebruikt en schakelt de headset automatisch aan en uit om de levensduur te maximaliseren.  Quickcharging via usb wordt ondersteund, zodat na zeven minuten laden het apparaat weer twee uur gebruikt  moet kunnen worden.

De oorkussens zijn uitgevoerd met een koel suède-achtig materiaal, dat moet voorkomen dat ze op je huid blijven plakken, terwijl de hoofdband beschikt over instelbare contactdrukpunten. Een geavanceerd, massief metalen scharniersysteem wordt meegeleverd, zodat de headset kan worden aangepast aan elke vorm van het hoofd.

De Sennheiser GSP 670 heeft  een adviesprijs van € 349,-.

Bron: Sennheiser

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*