Cooler Master brengt lichtste gamingmuis op de markt: 54 gram dankzij honingraatstructuur

18 reacties

Cooler Master heeft een nieuwe muis onthuld, genaamd de MM710. Als je een zo licht mogelijke muis zoekt, dan zit je goed bij dit model: hij weegt nog net geen 54 gram.

Als je naar het knaagdier kijkt, dan wordt meteen duidelijk hoe Cooler Master dit voor elkaar gekregen heeft. Er zitten namelijk honingraat-achtige gaten op slimme plekken in de behuizing. Andere gamingmuizen wegen al snel een grammetje of dertig meer, 'uit de losse pols gamen' zal dus gemakkelijker moeten gaan met deze muis. Niet alleen de behuizing is geoptimaliseerd om zo snel en accuraat mogelijk te kunnen bewegen, ook de kabel is anders. Hij is extra licht en buigbaar, waardoor hij geen invloed zou moeten hebben op je bewegingen.

De vorm van deze rechtshandige muis is gebaseerd op de MasterMouse S. Hij heeft twee extra knoppen aan de zijkant, voor een totaal van 5 knoppen met Omron-switches. Programmeerbaar zijn ze ook, en de MM711, die nog geïntroduceerd moet worden, heeft rgb-verlichting in het scrolwieltje.

Als je je zorgen maakt om stof en vloeibare goedjes, dan hoef je je als het goed is weinig zorgen te maken. De fabrikant heeft volgens HardwareCanucks de onderdelen gecoat met een anti-viezigheidlaag. Beweging detecteren doet de Pixart PMW3389 met een dpi van 16000, dat op elk moment is aan te passen met de dpi-knop.

Hij is al te pre-orderen bij Coolblue voor 50 euro, en de verwachting is dat hij op 24 september in de schappen komt te liggen. Het is nog onduidelijk wanneer zijn broer met verlichting, de MM711, in de winkels zal liggen.

Bron: Cooler Master

« Vorig bericht Volgend bericht »
0