Cryorig C7 nu met RGB-verlichting en grafeen-coating

8 reacties

De Cryorig C7 is geen onbekende binnen de cpu-koelerwereld. Naast de ‘standaard’ variant heeft het bedrijf ook een volledig koperen model. Recent is de C7-familie uitgebreid met twee nieuwe modellen.

Het eerste model is de C7 RGB met, zoals de naam al doet vermoeden, een ventilator met kleurrijke led-verlichting. De tweede telg is de C7 G met grafeen-coating. In de basis zijn beide ventilatoren gelijk aan de originele C7. De nikkel/koperen basisplaat voert via vier 6mm-heatpipes de warmte af naar de 57 aluminium koelvinnen. Het geheel meet 97 bij 97 millimeter en is 47 millimeter hoog. Uiteraard heeft Cryorig tijdens het ontwerpen van de koeler rekening gehouden met de geheugensloten.

De ventilatoren zijn, met uitzondering van de verlichting en de coating, identiek aan elkaar. De 92mm-fan heeft een draaisnelheid van 600 tot 2500 toeren per minuut, een airflow van 40,5 cfm en kan een luchtdruk van 2,8 millimeter water genereren. Volgens de fabrikant blijft het geluidsniveau rond de 30 decibel.

Merkwaardig genoeg verschillen de tdp’s van beide (nieuwe) modellen van elkaar. De grafeen gecoate koeler zou volgens Cryorig betere koelprestaties leveren en derhalve een 25 watt hogere tdp kunnen behalen dan het rgb-model.

De Cryorig C7 RGB is inmiddels opgedoken voor circa 40 euro en de Cryorig C7 G is momenteel bij één shop verkrijgbaar voor 70 euro.

Bron: Tom's hardware


3 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Cryorig C7

Cryorig C7

  • Luchtkoeling
  • Socket 115x
  • Socket AM4
  • 357 gram
  • 92 mm
Niet verkrijgbaar
Cryorig C7 Cu Copper

Cryorig C7 Cu Copper

Niet verkrijgbaar
Cryorig C7 RGB

Cryorig C7 RGB

  • Socket 115x
  • Socket AM4
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0