20 jaar Hardware Info - 15 augustus: win een Thermaltake cool pakket

16 reacties

Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Thermaltake cool pakket. Kans maken? Lees snel verder!

15 augustus: win een Thermaltake cool pakket

Vandaag maak je kans op een Thermaltake cool pakket.

Thermaltake biedt je maar liefst drie prijzen: waarmee je letterlijk en figuurlijk een cool systeem kunt creeëren. De Thermaltake Level 20 MT ARGB Mid Tower Chassis wordt gecombineerd met een Floe Riing 240mm waterkoeler en een Smart X RX1 RGB voeding. 
De kast biedt ruimte aan ATX-moederborden en wordt geleverd met drie 12cm fans aan de voor- en één aan de achterzijde. De fans aan de voorzijde zijn voorzien van ARGB waarmee je je systeem van de mooiste kleuren kunt uitdossen, door simpelweg je kast aan een MSI, ASUS, Gigabyte of Asrock-bord te koppelen.
Je krijgt daarnaast een Floe Riing 240mm RGB 240 TT Premium Edition is de eerste waterkoeler met 16,8 miljoen kleuren. Hij heeft standaard twee 12cm RGB-fans en een LED-waterblok. Door het gigantische oppervlak is een uitstekende koeling van je processor gegarandeerd.
Ook krijg je een Smart BX1 RGB voeding die voorzien is van een RGB-fan en drie verlichtingsmodes en zeven kleuropties. Ook is het mogelijk om de verlichting uit te schakelen en als je een ideale setting hebt gevonden dan kun je die bewaren in het geheugen. Daarmee kun je eenvoudig de verlichting van je hele pc afstemmen. 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Stap 1: om kans te maken te maken, moet je een simpele opdracht uitvoeren in de vernieuwde Hardware Info Productvergelijker. Vandaag: Voeg minimaal twee producten toe aan een vergelijkingstabel en kopieer de URL van je tabel.

Stap 2: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. In het formulier kun je ook het antwoord op de opdracht invoeren.

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere 20 jaar Hardware Info actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende 20 jaar Hardware Info actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk eind augustus contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*