20 jaar Hardware Info - 17 augustus: win een Corsair K70 RGB keyboard

13 reacties

Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Corsair K70 RGB keyboard. Kans maken? Lees snel verder!

17 augustus: win een Corsair K70 RGB keyboard

Vandaag maak je kans op een Corsair K70 RGB keyboard.

Met dit keyboard word je in je games nóg gevaarlijker dan je al was! Het Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile keyboard biedt je optimaal comfort, gecombineerd met de kwaliteit en het reactievermogen van de Cherry MX-toetsen. Het ontwerp van de K70 RGB MK.2 Low Profile is extra laag en daardoor worden je polen minder belast en kun je dus veel langer topprestaties leveren. Voor wie van cijfertjes houdt: een standaard mechanisch keyboard is 4cm hoog, dit model maar 2,9 cm. Ondanks dat is hij enorm licht en degelijk, wat te danken is aan de aluminium constructie. Laat daarnaast ook zien dat je midden in de actie van je game bent, want de K70 is ook voorzien van uitgebreide RGB-verlichting. 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Stap 1: om kans te maken te maken, moet je een simpele opdracht uitvoeren in de vernieuwde Hardware Info Productvergelijker. Vandaag: Voeg een product dat je graag wil hebben toe aan een wensenlijst en kopieer de URL van je wensenlijst.

Stap 2: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. In het formulier kun je ook het antwoord op de opdracht invoeren.

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere 20 jaar Hardware Info actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende 20 jaar Hardware Info actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk eind augustus contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*