20 jaar Hardware Info - 23 augustus: win een Norton Security Premium pakket van Symantec

20 reacties

Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Norton Security Premium pakket van Symantec. Kans maken? Lees snel verder!

23 augustus: win een Norton Security Premium pakket van Symantec

Vandaag maak je kans op een Norton Security Premium pakket van Symantec.

Norton Security Premium biedt de beste bescherming voor je al je pc’s, mac’s, smartphones en tablets. Met dit pakket kun je tot tien apparaten en de mensen die ze gebruiken beveiligen. Bescherm rekeningnummers en foto’s op je pc’s en Macs, contacten op je smartphones en privé-data op je tablets tegen criminelen die hier toegang tot proberen te krijgen. Allemaal inclusief onze unieke 100% Virus Protection Promise. Plus, je beschikt over PC backup, die je kinderen helpt te beschermen tegen onveilige inhoud en tegen het delen van te veel informatie. Daarnaast krijg je in dit pakket ook de Blu-ray van Incredibles 2. 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Stap 1: om kans te maken te maken, moet je een simpele opdracht uitvoeren in de vernieuwde Hardware Info Productvergelijker. Vandaag: Zet een prijswekker aan bij een product en kopieer de URL van het product.

Stap 2: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. In het formulier kun je ook het antwoord op de opdracht invoeren.

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere 20 jaar Hardware Info actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende 20 jaar Hardware Info actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk eind augustus contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*