20 jaar Hardware Info - 24 augustus: win een HUAWEI p30 Aurora Smartphone

23 reacties

Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een HUAWEI p30 Aurora Smartphone. Kans maken? Lees snel verder!

24 augustus: win een HUAWEI p30 Aurora Smartphone

Vandaag maak je kans op een HUAWEI p30 Aurora Smartphone.

Helderder, breder en dichterbij. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief. Ontdek ongeziene verrassingen en maak er herinneringen van die je koestert. De HUAWEI P30 verlegt de grenzen van wat mogelijk is met smartphone fotografie.
 
Dankzij het Leica Triple Camera systeem leg jij de hele wereld vast met jouw fotografie. Dit superieure camerasysteem heeft een 40MP Super Sensing Camera, een 16 MP groothoeklens en een 8MP telelens, die jou alle vrijheid geven om de schoonheid van de wereld vast te leggen.
 
Zie de pracht die de nacht voor jou verborgen houdt met de HUAWEI p30, dankzij een extreem hoge ISO-waarde. Zelfs in de meest donkere omstandigheden leg je de mooiste momenten vast, zoals een romantisch diner bij kaarslicht of vuurvliegjes die dansen tussen de struiken.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Stap 1: om kans te maken te maken, moet je een simpele opdracht uitvoeren in de vernieuwde Hardware Info Productvergelijker. Vandaag: Voeg een product dat je graag wil hebben toe aan een wensenlijst en kopieer de URL van je wensenlijst.

Stap 2: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. In het formulier kun je ook het antwoord op de opdracht invoeren.

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere 20 jaar Hardware Info actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende 20 jaar Hardware Info actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk eind augustus contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*