20 jaar Hardware Info - 25 augustus: win een 3x een upgrade pakket van Gelid

14 reacties

Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een upgrade pakket van Gelid. Kans maken? Lees snel verder!

25 augustus: win een upgrade pakket van Gelid

Vandaag maak je kans op een upgrade pakket van Gelid.

Vandaag maak je kans op drie keer een upgrade pakket van Gelid. Daarmee kun je jouw systeem van de perfect stille koeling met prachtige looks. In het pakket vind je een Gelid Sirocco cpu-koeler met een Advanced Copper Heatsink en maar liefst zes heatpipes. Het geheel wordt koelgehouden door een Smart High Pressure RGB LED fan. Zoals je van Gelid mag verwachten is de koeler eenvoudig te monteren op vrijwel alle Intel en AMD-processors. Daarnaast vind je in het pakket twee Gelid 12cm Radiant-D fans met negen volledig programmeerbare full colour rgb led’s. Deze fans bieden je oneindig veel kleurmogelijkheden en dankzij de slimme 3D-geoptimaliseerde bladen zorgen ze ook voor veel koelte in je systeem. Van dit mooie pakket mogen wij er drie weggeven!

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Stap 1: om kans te maken te maken, moet je een simpele opdracht uitvoeren in de vernieuwde Hardware Info Productvergelijker. Vandaag: Ga via het Productvergelijker menu naar een willekeurige productcategorie, verfijn de resultaten met één of meer filters en kopieer de URL.

Stap 2: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. In het formulier kun je ook het antwoord op de opdracht invoeren.

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere 20 jaar Hardware Info actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende 20 jaar Hardware Info actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk eind augustus contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*