20 jaar Hardware Info - 26 augustus: win een Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Headset

23 reacties

Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Headset. Kans maken? Lees snel verder!

26 augustus: win een Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Headset

Vandaag maak je kans op een Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Headset.

Met de Corsair VOID Pro RGB Wireless Premium Headset mis je nooit meer een sniper. Je hoort hem direct op je afkomen. Bij het ontwerp is niet alleen rekening gehouden met een audiokwaliteit van het allerhoogste niveau wat onder andere aan de Dolby-certificering en de 7.1 audio af te lezen is, maar ook biedt hij een comfort van een exceptioneel niveau. De hoge geluidskwaliteit is te danken aan de 5cm grote neodymium speakers, die je in het midden van de actie brengen. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je verstrikt wordt door kabels, de VOID Pro is namelijk draadloos en biedt een accuduur van maar liefst 16 uur!

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Stap 1: om kans te maken te maken, moet je een simpele opdracht uitvoeren in de vernieuwde Hardware Info Productvergelijker. Vandaag: Ga op de nieuwe aanbiedingen pagina (te vinden onder Actueel in het hoofdmenu), klik op 'Vergelijk prijzen' bij een willekeurig product dat in de aanbieding is en kopieer de URL van het product.

Stap 2: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. In het formulier kun je ook het antwoord op de opdracht invoeren.

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere 20 jaar Hardware Info actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende 20 jaar Hardware Info actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk eind augustus contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black

Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black

  • Over-ear
  • 2 kanaals

123,89 €

4 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*