Sennheiser toont zijn eerste Bluetooth in-ear hoofdtelefoon voor audiofielen

10 reacties

Sennheiser heeft in de loop der jaren veel verschillende type hoofdtelefoons gevoerd, maar een eigen Bluetooth in-ear hoofdtelefoon specifiek voor audiofielen was er niet, aldus de fabrikant. Het bedrijf presenteerde de nieuwe IE 80S BT tijdens de Hong Kong High End Audio Visual Show.

De IE 80S BT is gebaseerd op de bedrade IE 80S en moet zich op audiofielen richten. Sennheiser heeft gekozen voor neodymium drivers van 10 mm, waarbij er ook een DAC van firma AKM aanwezig is. De Bluetooth-verbinding ondersteunt verschillende codecs, waaronder AAC en aptX HD. Gebruikers kunnen direct op de oortelefoon de bassen verstellen of via een 5-bands equalizer het gehele profiel wijzigen (app nodig). Daarnaast heeft Sennheiser ook een knop voor spraakassistenten ingebouwd en vinden we ook meerdere microfoons in het geheel. De accuduur bedraagt maximaal 6 uur.

De IE 80S BT van Sennheiser is in het hogere segment gepositioneerd. Sennheiser vraagt er 499 euro voor en stelt het apparaat deze maand beschikbaar.

Bron: Sennheiser

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*