Logitech G915 Lightspeed en G815 Lightsync zijn mechanische toetsenborden voor gamers

14 reacties

Fabrikant Logitech heeft onder zijn G-label twee nieuwe toetsenborden op de markt gebracht. Het gaat hier om de G915 Lightspeed en G815 Lightsync. Het betreft hier mechanische toetsenborden met rgb led-verlichting. 

De G915 Lightspeed is een draadloos en tevens mechanisch toetsenbord met een responsetijd van 1 ms. Hierbij heeft het bedrijf gekozen voor lage toetsen. Verder zijn er vijf programmeerbare G-toetsen aanwezig in combinatie met rgb led-verlichting. Uitgaande van 8 uur gamen per dag, moet de G915 135 dagen kunnen werken zonder de verlichting. Met de rgb led-golffunctie ingeschakeld blijven hier 12 dagen van over. De adviesprijs bedraagt 249 euro.

De G815 Lightsync is vergelijkbaar met zijn draadloze broer en beschikt dus ook over de mechanische toetsen en vijf programmeerbare knoppen. Verbinding wordt hier gelegd via usb, waarbij er ook een extra doorvoerpoort aanwezig is. Logitech geeft een adviesprijs op van 199 euro.

Om iedereen te voorzien in zijn of haar voorkeuren, zijn er diverse mechanische toetsen beschikbaar: GL Linear-, GL Tactile- of GL Clicky-schakelaars. De GL Tactile-versie heeft een waarneembare bediening voor gamers die de voorkeur geven aan directe feedback, terwijl de GL Lineaire-versie een soepele toetsaanslag biedt. De GL Clicky-versie biedt een veelgevraagde hoorbare type-ervaring met tactiele feedback.

 

Bron: Logitech


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Logitech G815 Lightsync

Logitech G815 Lightsync

  • Mechanisch toetsenbord
  • Qwerty

174,64 €

3 winkels
Logitech G915

Logitech G915

  • Draadloos
  • Mechanisch toetsenbord
  • Qwerty

249,00 €

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*