Sonos Move wordt draagbare speaker met wifi-dock voor thuis

5 reacties

Er is veel nieuwe informatie opgedoken van Sonos' eerste draagbare speaker. De Sonos Move is te zien op foto's van Winfuture en The Verge heeft extra informatie. Hij zou groter zijn dan de Sonos One en met een dock geleverd worden.

De Sonos Move is op twee manieren te gebruiken dankzij het dock. In principe is het een bluetooth-speaker die werkt zoals elk ander model - hij is dus niet met de Sonos-app te bedienen. Zet je hem echter in het dock - bijvoorbeeld thuis, dan laadt hij op en functioneert hij als een reguliere Sonos wifi-speaker, waardoor hij dus ook met de app te bedienen is.

Volgens The Verge is hij iets groter dan de Sonos One en eveneens groter dan hij op de foto lijkt. Achterop zitten slechts drie knoppen en opladen kan met de usb-c-poort achterop. Er is ondersteuning voor AirPlay 2, Siri, Alexa en Google Assistant. Daarnaast is er een functie om geluid automatisch te verbeteren met behulp van de microfoon. Dit heet Auto Trueplay.

Meer details zijn helaas nog niet bekend. Op 26 augustus houdt Sonos een persevenement, dus er is een kans dat hij daar aangekondigd wordt.

Bronnen: The Verge, WinFuture

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*