Gamescom: Dell introduceert nieuwe toetsenborden en muizen - nu ook low-profile toetsenbord bij Alienware

1 reactie

Dell heeft een groot aantal nieuwe producten in de pijplijn klaarliggen, waaronder vier nieuwe monitoren. Er komen ook twee nieuwe Alienware-toetsenborden en drie nieuwe muizen.

De Alienware AW510K is het eerste low-profile toetsenbord van het bedrijf en maakt gebruik van Cherry's MX Red Low Profile-switches. Rgb-verlichting is in volle glorie aanwezig, en kan per toets worden ingesteld. Hij gaat 160 dollar kosten, en hij zou al te koop moeten zijn. Hij is nog niet in onze database te vinden, maar dat zal dus niet lang meer duren.

De AW310K is een wat goedkoper mechanisch toetsenbord van 100 dollar dat ook gebruik maakt van MX Red Low Profile-switches. Op dit model is alleen witte verlichting aanwezig, maar ook op dit toetsenbord zijn de toetsen programmeerbaar en kun je je audio bedienen. Ook dit model zou snel op de markt moeten verschijnen, hij krijgt een adviesprijs van 100 dollar.

De AW610M is een muis die je zowel bedraad als draadloos kunt gebruiken. Hij beschikt over een sensor met 16.000 dpi en hij heeft zeven programmeerbare knoppen. De accuduur bij draadloos gebruik bedraagt volgens Dell 350 uur. De AW510M is de bedrade versie met in totaal tien programmeerbare knoppen. Ook de verlichting is aan te passen, net als bij de AW610M. De draadloze AW610M zal over de toonbank gaan voor $ 100, en de bedrade AW510M kost $ 75.

Er komt ook een draadloze muis met een lagere prijs genaamd de AW310M, dit model maakt gebruik van een AA-batterij waarmee het 300 uur zou kunnen werken. Hier zit een Alienware-sensor van maximaal 12.000 dpi in, en hij heeft zes programmeerbare knoppen. Dit model kost 63 dollar, en zal, net zoals de rest van de muizen en toetsenborden, binnenkort moeten verschijnen.

Bron: Dell

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*