Nvidia toont nieuwe RTX-games tijdens Gamescom

25 reacties

Op de Gamescom beurs in Keulen heeft Nvidia een aantal games voorgesteld die raytracingmogelijkheden ondersteunen. Een aantal van deze RTX-games waren al eerder bekendgemaakt, maar zijn nu voor het eerst speelbaar met raytracing ingeschakeld op de gamingbeurs.

Wellicht de grootste titel die raytracing gaat ondersteunen is Minecraft. De Windows 10-versie van de game zal volgend jaar een update ontvangen waarin path tracing mogelijk wordt. Verder maakten ook een hele hoop andere raytracing-features voor bepaalde games hun debuut op Gamescom.

SYNCED: Off-Planet zal ondersteuning bieden voor ray-traced shaduwen en reflecties, en ook het aankomende Call of Duty: Modern Warfare zal raytracing voor schaduwen bevatten. Watch Dogs: Legion van Ubisoft krijgt eveneens verbeterde reflecties dankzij RTX-mogelijkheden.

Het nieuwe DLC-pakket voor Metro Exodus, The Two Colonels, zal raytracing kunnen inzetten voor global illumination. De shooter Wolfenstein: Youngblood en Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zullen beide raytraced reflecties ondersteunen.

Ook Control wordt geprezen als een RTX-game, hoewel de raytracing-ondersteuning daarvan al lang bekend was.

Als laatste kondigt Nvidia ook RTX-ondersteuning aan voor het open-world spel Dying Light 2, al is het voorlopig nog onbekend hoe de game raytracing zal inzetten.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*