Gamescom: MSI toont Radeon RX 5700 XT Gaming grafische kaart met triple slot koeler

9 reacties

Nog niet zo lang geleden introduceerden verschillende merken een aantal varianten van AMD's Navi grafische kaarten, de Radeon RX 5700 en de snellere RX 5700 XT. Hoewel MSI zelf nog geen specifieke details heeft bekendgemaakt, heeft het bedrijf op de Gamescom beurs in Keulen wel een interessante versie van een RX 5700 XT getoond.

De grafische kaart heeft een opvallend ontwerp en wordt gepositioneerd in de Gaming-reeks van grafische kaarten. Officiële foto's zijn er nog niet, al is het ontwerp van de kaart wel goed te zien in enkele YouTube-beelden. Wat meteen opvalt is de grote dual-fan koeler die drie slots inneemt, en de kaart wordt gevoed door tweemaal een 8-pin pci-e connector. Gezien de forse koeler en het feit dat dit een Gaming-kaart is, is de kans erg groot dat MSI de standaard kloksnelheden heeft opgeschroefd. Verdere details ontbreken vooralsnog.

Een prijskaartje of een specifieke releasedatum voor deze MSI RX 5700 XT Gaming is er nog niet, al is de kans groot dat we na Gamescom meer te weten zullen komen over deze imposante videokaart.

Afbeeldingen afkomstig van TweakTown.

Bron: TweakTown

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*