Zebra lanceert Android-tablets voor het ruige werk

8 reacties

Zebra Technologies heeft een ‘ultra-rugged’ tablet geïntroduceerd met naar eigen zeggen superieure flexibiliteit en duurzaamheid. Het gaat om de ‘L10’ welke is uitgerust met Android 8.1 Oreo en bedoeld is voor het ruigere werk.

De tablet beschikt over een 10-inch beeldscherm en ip65-certificering wat betekent dat het device in theorie stof- en waterbestendig is en een val van 1,8 meter op multiplex zal overleven. Volgens de fabrikant beschikt het apparaat over een accu die een volledige shift meegaat en verwisselbaar is. De standaard-accu biedt 9,8 uur werktijd en de grotere variant maximaal 26 uur.

Het scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1200 beeldpunten, beschikt over Corning Gorilla Glass 3, een capacitief touchscreen en een Wacom digitizer. De contrastratio wordt gesteld op 800:1 en de kijkhoeken op 89 graden. Intern is een Qualcomm Snapdragon 660 te vinden met acht cores op 2,2 gigahertz. De soc heeft 4GB/64GB of 8GB/128GB ter beschikking. Uiteraard zijn de nodige connectiviteitsmogelijkheden aanwezig waaronder wifi, bluetooth, lte en gps.

Om het device-management te ondersteunen, heeft Zebra de Mobility DNA-suite ontwikkeld met managementtools. Daarnaast heeft het device ‘ingebouwde’ support voor de komende twee Android-generaties en Zebra LifeGuard moet het service-leven van het apparaat met drie tot vijf jaar rekken.

Naast een tablet-model is ook een variant met een hendel en toetsenbord beschikbaar.

Bron: Zebra

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*