Gamescom: Asus komt met TKL- en PBT-versies van RoG Strix Scope-toetsenbord

4 reacties

Een paar maanden terug kwam Asus met het Strix Scope-toetsenbord, die wij in mei aan de tand hebben gevoeld. Dit model had toetsen van het kunststof ABS, maar de fabrikant brengt nu een nieuwe versie uit met PBT-toetsen. Daarnaast komen er twee tenkeyless-varianten aan.

De RoG Strix Scope PBT krijgt net als de originele Scope een extra brede Ctrl-toets, zodat gamers deze minder vaak zullen missen in fps-spellen. De toetsen hebben geen transparante letters en rgb-verlichting zul je op dit model niet vinden. Onder de toetsen schuilen Cherry MX-schakelaars. Andere handige functies zijn de 'quick toggle-switch', waarmee je snel kunt wisselen tussen functie- en mediatoetsen. Met de stealth-toets zorg je voor extra privacy doordat het alle Windows-applicaties verbergt en audio dempt, totdat je opnieuw op de knop drukt. Je macro's kun je aanpassen in de Armoury II-software, ze worden opgeslagen in het onboard-geheugen van het toetsenbord.

De twee tkl-versies van de RoG Strix Scope zijn precies dat; ingekorte versies van de Scope die al op de markt is. Doordat een numerieke sectie mist, past er meer op je bureau en zit je in een meer ergonomische houding achter je pc. Er komt ook een luxere versie van de RoG Strix Scope TKL, genaamd de Scope TKL Deluxe. Dit model krijgt een palmsteun die oogt als leer. Voor de rest lijkt hij gelijk te zijn aan de non-Deluxe.

Links de RoG Strix Scope TKL, het rechter toetsenbord is de Deluxe-versie.

Het is nog niet bekend wanneer de drie nieuwe ramplanken op de markt komen, maar dat zal niet extreem lang meer duren aangezien Asus ze al op de showvloer heeft staan. De prijzen zijn ook nog onbekend.

Bronnen: ASUS (Strix Scope PBT), ASUS (Scope TKL), ASUS (Scope TKL Deluxe)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*