Gamescom: RGB-gamingmuis en betaalbare surround-headset bij Riotoro

3 reacties

Riotoro bracht op Gamescom twee nieuwe producten mee die de prijsbewuste gamer moeten aanspreken. De Nadix is een nieuwe gamingmuis met rgb-verlichting, terwijl een nieuwe headset met virtueel 7.1-kanaals surround door het leven gaat als de Aviator Classic.

De Riotoro Nadix-muis is voorzien van rgb-lampjes op tal van plekken: in het scrollwiel, aan de zijkant en natuurlijk het logo bovenop. Het merk past een PixArt PMW3325-sensor toe, die tot 10.000 dpi kan tracken. Onder de primaire muisknoppen gaan Omron-switches met een rating van 10 miljoen klikken schuil. De pollingrate is instelbaar tot 1000 Hz en zowel de functies van de in totaal zeven aanwezige knoppen als de rgb-verlichting kun je via software instellen. De Nadix komt binnenkort beschikbaar voor 49 euro.

Qua ontwerp doet Riotoro's nieuwe en tevens eerste headset, de Aviator Classic, direct aan de populaire HyperX Cloud denken. De verstelbare hoofdtelefoon maakt gebruik van twee 50mm-drivers en beschikt over zowel een los te halen microfoon als vervangbare oorkussens. Je kunt hem gewoon met de gevlochten, rode 3,5mm-kabel aansluiten, maar Riotoro levert ook een usb-dac met ondersteuning voor 7.1-kanaals surroundgeluid mee. Op de control-unit daarvan zitten tevens knoppen om het volume te regelen en de microfoon te muten. Ook de Aviator Classic ligt binnenkort in de winkels en gaat 69 euro kosten.


2 besproken producten

Vergelijk   Product Prijs
Riotoro Aviator Classic

Riotoro Aviator Classic

  • Over-ear
  • Surround mode
Niet verkrijgbaar
Riotoro Nadix

Riotoro Nadix

  • 10000 dpi
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*