Nieuwe informatie over de iPhone Pro, een nieuwe iPad en een 16-inch MacBook Pro verschijnt

19 reacties

Nu september met rasse schreden nadert, kunnen de Apple-liefhebbers onder ons zich weer verwachten aan een hoop nieuwe aankondigingen van de technologiereus. Online is er echter al heel wat informatie gelekt over drie toestellen: de iPhone Pro, de nieuwe iPads en een MacBook Pro met een 16-inch scherm.

Opnieuw wordt er vermelding gemaakt van de nieuwe camera opstelling van de iPhone Pro, die ons voorziet van drie camera's. Verder krijgen de nieuwe telefoons reverse wireless charging, een Face ID-sensor met een bredere hoek en ten slotte moeten de drie camera's achteraan beschikken over een hogere resolutie en betere prestaties in situaties waar er weinig licht voorhanden is.

Er zou een nieuwe iPad komen met een 10,2-inch scherm die de iPad van 2018 moet vervangen en verder krijgen de iPad Pro's een vernieuwde camera en processor. Het zou daarbij slechts gaan om incrementele upgrades.

Er wordt aangekaart dat de 16-inch MacBook Pro dezelfde voetafdruk zou kunnen krijgen als de huidige 15-inch modellen door de schermranden te verkleinen, maar meer informatie is er niet over dit toestel. Ten slotte kunnen we ons verwachten aan een zeer incrementele update voor de Apple Watch.

Bron: Engadget

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*